7 Коментари за "Брой втори е готов!"

  1. Поздравления за втория брой на електронното списание „Право, Политика, Администрация“! Публикуваните статии, освен че разглеждат актуални и значими теми,показват високото ниво на творчески умения и познания на авторите. Отправям искрените си пожелания всеки следващ брой на списанието да бъде все по-добър и да даде поле за изява на всички учени, студенти, докторанти и юристи, които има какво да кажат, знаят как да го направят и могат да ни заинтригуват 🙂 Успех! Очаквам следващия брой с нетърпение!

  2. Поздравления за електронното списание „Право, Политика, Администрация“ и най-вече за инициативата по издаването му на Катедра ПНПМ! Статиите са изключително интересни, актуални и което е най-хубавото са достъпни за всеки. Пожелавам на всички колеги огромни творчески успехи. Сигурна съм, че с всеки следващ брой на списанието ще се увеличават и неговите читатели. Успех!

  3. Сърдечни благодарности към главния редактор проф. д-р Добринка Чанкова и целият екип на електронното списание „Право, Политика, Администрация“ за вниманието и усилената работа! Подзравления за разнообразната фотогалерия, творческите разработки по Алтернативно разрешаване на спорове, както и публикациите свързани с правосъдието! Благодаря за уважението, което показаха всички хора, които присъстваха на представянето на творбата ми! Пожелавам в Югозападен универститет все така да се подкрепят студентите и да се създават още електронни списания като това!

  4. Поздравления за чудесния нов брой! 🙂

    Приемете уважения за успешната работа, за професионализма и любовта, които влагате при подготовката на всяка страница.

    И в този брой има палитра от научни статии на специалисти в областта на правото, политиката и публичната администрация, полезна информация, прекрасно отразени събития и невероятни и съдържателни стихове.

    Надявам се да сте все така устремени и успешни в това, което правите!

  5. В публикуваните статии в поредния брой на списание „Право, политика, администрация“ (бр.4, т.5 от 2018 г.) много правилно са подчертани водещи проблеми в различни области на правото. Авторите са се постарали да допринесат за изясняване на тези проблеми на читателите, с което се допълват техните познания. Значителен принос за това има и компетентният подбор на заглавията от редакционната колегия.

  6. Благодаря за възможността да публикувам в престижното списание! Специално благодаря на проф. д-р Добринка Чанкова за съавторството, професионализма и отношението при подготовката на статията!
    Списанието е особено полезно за изява на младите автори. Пожелавам много успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*